— Okategoriserade —

Skogsbadsdagen 8 september

Kom och fira den Internationella Skogsbadsdagen med oss!

På lördagen den 8 september går tusendals människor i olika länder ut i naturen för att gemensamt uppleva dess skönhet och helande kraft. Nu har du också möjlighet att bli del av den internationella rörelsen och prova på att skogsbada. (Inga badkläder behövs)

Skogsbad, med det ursprungliga japanska namnet Shinrin-yoku, är en lugn och relativt kort vandring där du guidas att ta in skogsatmosfären med alla dina sinnen för djupare kontakt med naturen och med dig själv. Tillsammans bjuder vi in naturen som källa till extra energi, hälsa och inspiration. Vi kommer varva den tysta delen av vandringen med möjlighet till att dela våra upplevelser med varandra.

Vi är ute i ca 2 timmar, så ta på dig varma kläder (en extra tröja är aldrig fel för att inte frysa när vi är stilla) och bekväma skor (helst vandringskor med bra grepp på sulorna). Ta också med dig fika (kan köpas på plats ), ett sitt-  eller liggunderlag (om inte du vill sitta direkt på marken), och regnkläder vid behov. Vi älskar djur, men ta inte med dig din hund denna gång, så att du kan fokusera på dina egna upplevelser.

När: Lördagen den 8 september 2018 kl 11-13.

Var: Vi samlas vid ingången till Rosenhill caféet, Nyckelbyvägen 22, Ekerö. Hitta dit: http://www.rosenhill.nu/pages/hittahit/hittahit.html

Prova på pris:  50 kronor (Swish eller kontant)

Anmälan är inte obligatorisk, men underlättar planeringen av vår gemensamma ceremoni. Skicka därför gärna ett sms till 0707-989868 eller mejla Ann på annstein@returntonature.se

Varmt välkomna

Ann Stein Naturterapiguide

Return to Nature

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *